Overskrift 2

Donec id condimentum massa, in rhoncus tortor. Maecenas quis viverra augue. Sed posuere sagittis justo et rhoncus. Etiam at leo commodo quam malesuada sodales eget eget nunc. Pellentesque quis sapien leo. In non nibh in ipsum fermentum sodales. Ut pellentesque turpis ut cursus maximus. Cras laoreet in velit et scelerisque. Vivamus dictum ligula vel luctus ultricies. Vestibulum congue ipsum eu ex sagittis, eget posuere turpis euismod. Donec interdum sodales justo, lacinia vestibulum nunc accumsan nec.

Bruun & Stengade OEKO-TEX certificeret

Certificering

OEKO-TEX

Vi vil være med til at gøre en forskel i tekstilbranchen. Oeko-Tex® er en sundhedsmærkning for tekstiler, der sikrer, at samtlige komponenter i en style er garanteret testet for skadelige kemikalier. Der er også stillet særlige miljøkrav til den måde, tekstilerne er blevet produceret på.

Det er bl.a. et krav, at der kun er brugt begrænsede mængder af en lang række stoffer, f.eks. allergi- og kræftfremkaldende stoffer, pesticider, tungmetaller og azo-farvestoffer, der både er sundhedsskadelige for mennesker og skadelige for miljøet.

Tjek vores store udvalg af Oeko-tex certificerede styles ud!

Bruun & Stengade støtter A Better Ocean

Vi støtter

A BETTER OCEAN

Konsekvenserne af vores daglige brug af plastik ses blandt andet pĂĄ vores strande, kyster og i verdenshavene.

Vi har derfor valgt at donere alt overskud af salg af poser i vores Concept Stores til "A Better Ocean". Dette er en organisation, som netop fjerner det plastik, der ophobes i verdenshavene, inden det påvirker både dyr, miljø og potentielt mennesker.

Vores poser er lavet af 50% genanvendt non-woven materiale, og de er derfor 100% genanvendelige og kan bruges igen og igen.

Bruun & Stengade er en del af slow fashion

Vi er en del af

SLOW FASHION

Modebranchen er kendetegnet ved fast fashion - en branche hvor styles konstant forældes og erstattes af nye, moderigtige items.

Hos Bruun & Stengade benytter vi os af Slow Fashion. Vi har kun 2 årlige sæsonkollektioner - Spring/Summer og Autumn/Winter - og vi har derfor baseret vores identitet på, at fashion skal bruges i lang tid og ikke nødvendigvis skiftes ud med nye trends flere gange om året. Vi forsøger at tage afstand fra "Brug-og-smid-væk"-mentaliteten og forsøger at hjælpe med at mindske overforbruget i tekstilbranchen.

Vi forsøger at anvende så bæredygtige materialer som muligt hver sæson. I vores Spring/Summer kollektion har vi stort fokus på hør, hvor der både er hørskjorter, hørpoloer samt hørshorts. Hør er et bæredygtigt materiale, da det er slidstærkt og kræver langt mindre vask end eksempelvis bomuld. Derudover gror det hurtigt uden brug af pesticider eller andre kemiske midler.

Slow fashion er langsigtet tænkning..

Vi vælger de rigtige

POLYBAGS

Vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre både kvalitet og miljøvenlige styles til samtlige kollektioner - men også fordi, at de kan levere bæredygtige polybags til alle vores styles. Alle vores polybags er lavet af op til 100% recycled materiale.