Vaske/pleje anvisninger som kan forbedre levetiden på dine skjorter. Dette er kun anbefalinger, og vi kan desværre ikke forhindre at de får pletter eller blive medtaget over tid.


Formelle skjorter

 1. Start altid med at læse vaskeanvisninger der medfølger, de sidder typisk inde i skjortens venstre side.
 2. For at forlænge skjorternes levetid anbefaler vi, at du knapper dem helt op og vender dem på vrangen for at mindske slitage. Derved holder farve og print længere.
 3. Da vores klassiske skjorter er lavet af bomuld, kan de godt vaskes på 40 grader, vi anbefaler dog at man vasker på 30 grader gerne med 400-600 omdrejninger i minuttet.
 4. Vores klassiske skjorter kan tørretumbles ved lave grader, dog anbefaler vi, at du i stedet hænger dem til tørre på en bred bøjle, så glatter den sig naturligt ud og minimere strygningen.
 5. De klassiske skjorter er Easy Care behandlet, hvilket gør skjorten strygelet dog ikke strygefri.

TIPS

  1. Vi anbefaler at du bruger en deodorant med minimum eller ingen aluminium, da dette kan give misfarvning på lyse skjorter.
  2. Hvis skaden er ude, og du har fået en plet på skjorten, så anbefaler vi, at du hurtigst muligt får den i blød og vasket. Pletten bliver opslugt af stoffet jo længere tid, den får lov til at blive der.
  3. Undgå gerne rødvin, sovs, din fulde onkel og andet grisværk der kan medføre til pletter.

Hørskjorter

 1. Start altid med at læse vaskeanvisninger dermedfølger, de sidder typisk inde i skjortens vestreside.
 2. For at forlænge skjorternes levetid anbefalder vi, at du knapper dem helt op og vender dem på vrangen for at mindske slidtage derved holder farver og print længere.
 3. Vi anbefaler at man vasker hørskjorter på 30 grader uden centrifugering.
 4. Hørskjorter må ikke tørretumbles, og har bedst af at ligges til tørre flat på et håndklæde.
 5. Hørskjorter kan stryges og dampes ved lave temperaturer, men vil altid krølle over tid, da det er et naturligt materiale.

Shop herre skjorter


Shop kvinde skjorter