Køb af gavekort

Gavekortet bliver sendt til dig via e-mail efter gennemførelse af købet. Har du ikke modtaget gavekortet indenfor 5 timer (tjek spam), så send os en mail på webshop@bruunogstengade.dk med dit ordrenr. samt hvilken e-mail du brugte til købet.

Gavekortet gælder i 3 år fra udstedsdatoen.

Hvor kan gavekortet bruges?

Gavekortet kan kun benyttes online på www.bruunogstengade.dk, og kun i det land gavekortet blev købt til. Dvs. køber du et gavekort på vores svenske side, kan det kun benyttes der.

Benyttelse af gavekort

For at benytte gavekortet, skal du indsætte den kode, som du har modtaget, i kurven, samme sted som du vil indtaste en rabatkode.

Benytter du ikke hele beløbet på én gang, vil resten blive gemt på kortet indtil udløbsdatoen. Du kan altid skrive til vores kundeservice, hvis du gerne vil have tjekket din saldo.

Udbetaling af gavekort

Ønsker du at få udbetalt beløbet på dit gavekort, bedes du henvende dig til vores kundeservice på info@bruunogstengade.dk og oplyse at du ønsker gavekortet udbetalt. Vær venlig at oplyse følgende:

  • Det navn som blev brugt ved køb af gavekortet
  • De sidste 4 tegn i gavekortets kode

Vores kundeservice vil herefter udbetale det resterende beløb, som der er på gavekortet, til det kort som blev benyttet ved købet.

Du kan mere om udbetaling af elektroniske gavekort her.